Bor du i slott slipper du städa!

Har man som människa bestämt sig för att bo på Uppsala slott i framtiden och helst i samma våning som kronprinsessan Victoria bodde i när hon studerade i Uppsala.

Uppsala slott en våning precis ovanför har kronprinsessan Victorias bostad. På samma sida bor även landshövdingen som just nu heter Göran Enander. Tänk dig att alla dessa personer slipper städa för det jobbigaste är att städa.

Vissa människor finner det väldigt lätt att laga mat och skulle kunna laga mat och baka flera gånger per dag. Det jobbiga är att servera och att plocka undan disk. Sedan gillar många människor inte att stryka, dammsuga eller skura någon golv. Alla människor verkar vilja göra det som är kul helt enkelt. För att kunna göra det som är kul så behöver man nog starta företag redan innan jul för att till nyårsskiftet anställa en personlig hovdam.

Många människors högsta önskan är att få en egen hovdam som följer dem överallt och håller deras väska samt assisterar dem med fotografering. Allt detta kommer de att få för tror man på det så får man det också enligt attraktionsalgen. j. Det är det här med attraktionslagen som jag ännu inte har klurat ut. Hur lång tid tar det för universum att sända min önskan? Det går att få hjälp med allt inom städning om du vänder dig till andra som är proffs på helhetslösningar.

Förutom städning så behöver man också en egen bostad

Enklast om man vill ha en bostad är att planera allt i lugn och ro innan så att det inte blir stressigt. Samt planera det efter jul så att man kan engagera sig i släkt och vänner denna tid också. Att då fundera lite över mäklararvode villa så att man då kan ha plats för en hovdam också. Att vara drottning kan vara en önskan då vi bor i en monarki.

Ödmjukhet vem man än är

Man ska aldrig glömma ödmjukheten hur bra det än går för en här i livet. Man ska inte glömma de som är mindre lycklig lottade. Det är viktigt att dela med sig och värna om varandra. Fira jul för din familj skulle och fira den även för andras skull också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *