Få en egen pool med attraktionslagen

Viss har du hört talas om Attraktionslagen?

Det är en lag som existerar och verkar precis hela tiden vare sig du tror på den eller inte. Allt handlar om dina känslor dvs om du i ditt hjärta tror att ett berg ska flytta på sig då kommer den att flytta på sig. Detsamma gäller om du i ditt hjärta tror att du ska kunna få en swimmingpool till sommaren i din trädgård. Du hittar dessa pooler hos poolgiganten bara kliv på deras hemsida och kolla runt lite.

Hur ska man visualisera för att få sin pool?

Varje gång du går och lägger dig så tänker du flera tankar innan du somnar. Om du är stressad så tänker du på negativa tankar. Om du i stället är glad då tänker du på positiva tankar. Det bästa du kan göra är att visualisera att du sover utomhus och strax intill dig ser du den där poolen som du länge har velat ha i din vackra underbara trädgård. Om du gör detta varje gång innan du går och lägger dig så ska du se att det också kommer att bli din verklighet. För du ska också kunna slappna av och somna när du visualiserar. Om du växlar tankar till något annat medans du tänker på poolen så förstör du detta. Förstör nu inte för dig utan lägg dig ned varje gång du ska somna och går igenom instruktionerna ovan.

Verklig händelse på hur attraktionslagen verkligen har fungerat med visualisering innan säng dax

Det finns en person som älskade att visualisera innan hon somnade. Hon gjorde inte det för att få sin önskan utan hon gjorde det för att det var ett perfekt sätt för henne att varva ned och somna direkt. Hon tänkte hela tiden på att hon var på en speciell bro där tågstationen också låg i närheten. Hon växlade sina tankar mellan Uppsala och Stockholm hela tiden. Dvs närheten av tågstationen i båda städerna. Vips nu bor hon precis vid den bro hon hela tiden visualiserade innan hon somnade. Hon hade inte ens för avsikt att byta bostad utan detta var bara hennes sätt att verkligen hitta en effektiv sätt att sova. Nu ser hon hur attraktionslagen fungerar och hon är verkligen inte förvånad. Visst lite förvånad är hon men hon har också insett hur lagen om attraktion ter sig i verkligheten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *