Hitta VD till Sourcing & Supply Chain uppdrag

Det finns några saker att tänka på när du letar efter en vd för uppdraget Sourcing & Supply Chain. För det första vill företaget försäkra sig om att kandidaten har erfarenhet av att driva ett företag och känner till alla aspekter av försörjningskedjan.


Vilket du kan göra med Scandinavian Executive. Företaget vill också se till att kandidaten har god kommunikationsförmåga och kan arbeta med olika team inom företaget.
Jag vet med all säkerhet att Scandinavian Executive alltid ser till att ha kandidater som är redo att fylla alla aspekt av vad en VD ska klara av.

Vidare är det viktigt att vd:n har en god förståelse för marknaden och kan identifiera tillväxtmöjligheter. Slutligen vill företaget försäkra sig om att vd:n är engagerad i företagets framgång och är villig att arbeta hårt för att nå målen. Allt detta har våra VD, Interm VDs.

Scandinavian Executive har ett team av högt kvalificerade och erfarna VD:ar som kan ge ditt företag alla dessa egenskaper. Våra vd:ar är redo att ta sig an alla utmaningar och kommer att arbeta outtröttligt för att säkerställa ditt företags framgång.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *