Varför starta blogg?

Heej på er!!

 

Nu har jag kommit hem från min resa, igår kväll. Som ni vet så var jag i Tanum under midsommar men stannade även kvar i området efteråt. Har besökt Strömstad, Ljungskile och till slut lämnade västkusten för bröllop i Skänninge. Kommer ladda upp ett par bilder från bröllopet så ni får se. Men det var inte det jag tänkte prata om denna gången..utan det är helt enkelt ”Varför började jag blogga?”.

Svaret på den frågan är inte jätteklar. Jag skulle säga att jag fick en oväntad möjlighet. Det är ju så att jag kanske har tänkt några gånger att man kanske skulle starta en blogg, göra något kreativt liksom. Men för inte så länge sen kom Anne Von Porat in i mitt liv. Bloggare på Veckomagasinet och administratör för Blogbiz.se. En fantastisk människa och inspirationskälla för många! ”Gå in och följ henne!” 

Vi hade iallafall ett möte och hon frågade mig ”du vill kanske börja blogga?..” och Där började det då. Eftersom jag har fått denna möjligheten så kommer jag även ta vara på den. Jag brinner för många saker; dans, sång, resor, vänner, skapa nytt etc. Men något jag verkligen brinner för är välmående och den äkta livsglädjen. Älskar nya kontakter, att lyfta och uppmuntra andra. Jag tror inte på att vi är födda till denna jord för att må dåligt eller leva i ett ”mörker”; utan att leva i ljuset som består av frihet, äkta kärlek och välmående. Detta vill jag fylla min blogg med. Jag säger inte att livet alltid är sockervadd, men jag tror på att det finns en frid som skapar säkerhet inom oss som blir en stadig grund genom livet. Så svaret på frågan är just detta, att jag startade bloggen för att peppa och sprida positiv wibe utåt med olika inslag. Så så är det :)))

. . .

Detta får faktiskt bli avslutet på dagens bloggande. Bli kvar och läs min blogg framöver!!☀️☀️☀️ Ha det braa

 

 

2 reaktioner till “Varför starta blogg?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *