Vad är det som händer??

Hej Hej igen!
Mickan här????????????????

Idag är det en ny dag och strålande sol på himlen<3<3! Jag startade dagen med att fixa mig lite, äta frukost och sedan en liten promenad ut i solen. Näst på tur var att dra en sväng in till Vestby för att öppna ett norskt bankkonto. Nog om det. 

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. “Tyvärr” så har jag jobbat väldigt mycket och har därför ej haft energi att uppdatera. Men nuu är jag på det igen vettu. Trivs superbra på jobbet! Det är full rulle, nästan helt fullbokat varje dag; både i tider för behandling och i spa avdelningen. Jag känner även nu att jag har blivit ordentligt varm i kläderna så att det även går bra att stå själv i reseptionen etc. För övrigt så har det ej varit så jättebra väder så jag har mest tränat, gått på spa eller umgåts med kollegor; när jag varit ledig så att säga. Är även så tacksam för att få bo såhär på hotellet i eget rum och i och med det kunna få tid att bara rensa alla tankar och ladda upp för ett nytt arbetspass dagen efter. Tummen upp på det. ????????

En annan uppdatering är att jag kommer börja med att blogga på bestämda dagar, vilket blir mycket mer praktiskt för er läsare som är intresserade av att följa mig. Så på Onsdagar och Söndagar (mestadels kvällar) kommer det ligga ute på min blogg, helt enkelt.

 

NU tänkte jag att jag ska jag gå rätt på svar på de frågor som några av er har ställt på min Instagram.

Den första frågan är..

 

– Hur Mår Du?

Svar: Just nu mår jag bra tack! Jag är tyvärr en männsiska som ibland går lite för mycket på känslor och tankar jag har just då, vilket ofta då kan växla väldigt drastiskt mellan att vara på toppen med mycket skratt och energi, till att verkligen må dåligt och grotta ner mig i ångest/oro. Men vanligtvis så mår jag bra, ser livet från ett positivt perspektiv och finner frid i Gud (som jag tror på). 🙂

– Vad ska Du göra till hösten? Jobba/Plugga/ annat?

Nu till hösten så ska jag förhoppningsvis gå mitt andra år på bibelskola i Uppsala, om Covid 19 tillåter. Oavsett om det bli av eller inte så kommer jag fortsätta med bloggen och även jobba som agent på Bogbiz då jag bland annat fixar sponsrade inlägg till kända bloggare. Men jag är även öppen för nya möjligheter som kan dyka upp.

– Vad är Din största dröm? 

Ojjj. Jag har många drömmar som exempelvis att gifta mig med en fin kille där ute och få jobba som inredningsdesigner/merchandiser/ elr något annat socialt som resecoash. Så min Största dröm minst sagt är att få resa mycket i världen! Älskar att lära känna nya människor och deras kulturer, personligheter och historia. Och att då få kombinera det med jobb, samt ha en man som vill vara med mig på det äventyret. Hade varit fantastiskt!!

– Är Du Kär i någon?

Svaret på den frågan är ganska kort..???? Nej det är jag inte.

– Ni har flyttat runt på många ställen, men vilken plats har Du trivts bäst i?

Ja precis. För er som inte vet så är jag egentligen född och uppväxt i Småland, men har bott i Norge och Strömstad de senaste åren. Just nu bor jag i Uppsala; och jag kommer välja det som bästa stället utan tvekan just för att jag aldrig har mått så bra som där. Jag har en stabil och fin vänkrets, en bra kyrka att gå till och det är en bra stad att vista sig i. Den enda nackdelen med Uppsala (tycker jag) är att det inte finns något hav i närheten. På sommaren så är det nästan olidligt för mig eftersom jag är så van från tidigare ställen att bo nära havet. Sån lyx. Såå jag får helt enkelt njuta upp till Max nu när jag bor här på Son. ✨✨

 

Med det så var det allt för detta inlägg. TACK för att du läste och glöm inte att nästa inlägg ligger ute på Söndag! Kom ihåg att du är Värdefull och Älskad. Livet är här och nu; så våga drömma stort!

Kram från mig <3

 

Underbar utsikt från rummet!!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *