Gå en kurs i att hantera Amazon

Många människor säljer produkter på Amazon och därför vill jag gå en sådan kurs.

Jag går en kurs som heter KNAA dvs komplett Nordisk Amazon och kursledaren heter Carl Helgesson som är otrolig duktig och pedagogisk. Kursen är så intensiv och jag började lite senare än andra så jag har kommit lite efter.

Många människor använder i dag den plattformen antingen för att köpa varor eller för att sälja varor och bli rika. Jag är där för att jag vill sälja varor och för att jag verkligen vill bli rik. Samtidigt önskar jag en delägare som kan få 50 % av vinsten bara personen sköter sidan åt mig. För jag har så mycket att hålla i att jag inte hinner med detta ensam.

Jag kommer lägga ned 16 timmar på alla kurser som jag går genom KNAA. Samt så ska jag också upprepa dem och stanna upp för att lära mig mer. Upprepning är det bästa man kan göra för att allt ska verkligen fastna i ens hjärna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *