Startskottet för dig som företagare

Nu händer det mycket inom företagandet

Är du företagare så glöm inte att alltid ha en buffert hemma dvs spara en slant. Man ska inte tro att man alltid får lån eller arv. Ibland måste man verkligen se till att klara sig själv på bästa sätt. Har du också tänkt på att ju självständigare du blir desto säkrare i dig själv blir du och du får också bättre självförtroende.

Många går på kurser i personlig utveckling när det finns enklare sätt att nå dit. Genom att spara dina pengar så får du också bättre självförtroende. Jobba lite extra på helgerna i stället för att bara ligga som en potatis i soffan och titta på tv.

Tv kommer aldrig göra dig rik bara du och din energi är vägen till din egen framgång. Se nu till att boka in dig på olika möten där du kan växa som person. Du kommer aldrig ångra dig för man växer alltid i möten oavsett vilken bakgrund man har så ska man inte skylla på sin bakgrund för det är bara du som ser din egen bakgrund ingen annan vet vad du har varit med om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *