Mina 3 Bästa & Sämsta

Hej allihopa! kungahuset

Har varit mycket jobb det senaste; och när man har varit ledig så har man ej haft tid att “jobba ännu mera”. 

Detta är ju mer eller mindre ett jobb för mig. För det första så tar det enormt mycket tid att skriva (det kanske man inte tror) samt lägga in lite schyssta bilder. Sen vill man såklart skriva något som ger mening och läsarna tycker är intressant. Det är nog största utamningen. För det andra så kommer jag även få betalt för mitt bloggande som småningom. Men det innebär såklart mycket jobb och även att man finner sitt mål i det. 

Idag tänkte jag skriva om mina 3 Bästa och Sämsta synpunkter med att bo och jobba utomlands, i Norge. Då kanske ni tänker att “nej” det kan ju inte finnas något negativt med det..?! Vi får se. 

 

MINA 3 BÄSTA

  1. Alla fördelar som kommer med (bo på hotell, mat, spa, fitness och fantastisk natur)
  2. Träffa nya människor (allt från kollegor till folk utanför – supergivande)
  3. Växer mycket i karaktär och blir mer självständig (i att ha en positiv inställning och inre styrka i att vara “själv” när man är ledig t.ex. Blir inget vanligt vardagsliv då du kan träffa alla vänner)

 

MINA 3 SÄMSTA

  1. Ensamhet (Lite det jag var inne på innan – när jag inte jobbar så kan man lätt känna sig ensam och få hemlängtan)
  2. Blir aldrig helt “ledig” (Med det menar jag att även när man är ledig så är man “fortfarande på jobbet”, möter kollegor i korridoren/receptionen.)
  3. Det kostar (och då menar jag inte fysiska pengar utan att det kostar allt annat du är/eller vill göra. Alla vänner, familj och annat som betyder mest av allt får du inte tid till eller har möjlighet att träffa.)

 

 

För mig personligen ångrar jag inte en sekund att jag drog hit. Har lärt mig sååå mycket och blivit välsignad på så många sätt. Idag är det drygt 2 och 1/2 vecka kvar – NU börjar jag längta hem!! Ska bli så spännande och komma tillbaka till Uppsala. Tagga hösten och förhoppningvis ett corona fritt Sverige så småningom också. :)))

 

Bless

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *