En bostad nära vattnet

I Uppsala finns Fyrisån och runt denna å byggs massor av nya lägenheter

Vill du bor nära Fyrisån kan du göra en intresseanmälan till dessa bostäder. De har inte börjat bygga dem än utan kommer att göra det. Det är en gammal fabrik gjord på tegel som ej kommer att rivas. Det är enligt ryktena 3-4 meter högt i tak. De ska göra s.k Penthouse om ni vet vad det är för något?

Penthaouse är lägenheter helt utan väggar. De ser ut som stora danslokaler ni vet sådana stora lokaler som konstnärer brukar använda sig utav när de ska jobba med sin konst. Du borde anlita en mäklare om du vill veta mer om dessa fina lägenheter som de håller på att bygga. Vet ej när de blir färdiga men enligt folk så kommer dessa bli färdiga om ca 2 år. Så du har god tid på dig att fundera ut hur du ska göra och spara ihop en liten slant. Tänk på att inte julhandla så mycket när julen kommer utan spara dina pengar till en lägenhet också. Håll dig borta från allt firande för det är då man slösar som mest pengar sägs det.

Även under påsk brukar folk handla överflöd med godis som de ändå inte äter upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *