Trädgården en tid under våren

Vårkänslor kommer nu för många med egen trädgårdstäppa. En tid som många längtar till då man kan börja inreda och städa upp vinters täcke från gården. Många löv och ogräs ska städas bort. Man börjar planera för sommarens blommor både i ny rabatt och i krukor. Här är en bra idé att börja åka ut till trädgårdshandlare och få nya idéer till projekten som man har. Hos trädgårdshandlarna kan man även få tips på vilka blommor som lämpar sig där du t.ex fixar med ny rabatt. Sen finns det en uppsjö av trädgårdskrukor att välja på. Du kanske har ett visst färgtema i trädgården och vill ha krukor som är i samma färg eller som passar in på annat vis t.ex i form.

Trädgården

Trädgårds möbler ska tas fram och tvättas och eventuellt målas, då är våren en bra tid att göra det då man gör det med lätthet ute i trädgården. När man har gjort det kan man börja placera ut sina trädgårdsmöbler i trädgården där dom passar in. Kanske du har en plats med syrener där du vill ha en sittbänk att njuta av sitta på varma sommardagar. Tips när du placerar ut möbler i trädgården så tänk på solljuset och att eventuellt ha flera sittplatser i trädgården. Då kan du sitta i trädgården och se gården från flera håll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *