Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Folk älskar min inredningblogg

Jag har fått mer om och mer besökare på min härliga inredningsblogg.

I dag tänkte jag dela med mig mer av hur jag tänker kring posters och inredning. Jag har många gånger delat med mig av färger och hur man möblerar för att göra en snygg inredning. Nu vill jag hjälpa er med att välja snygga posters som passar in i ert övriga hem. Hilma af Klint har otroligt vackra färger och formgivning i sin konst. Det kostar knappat några pengar för att få ett mycket lyxigt hem.

Jag klär mig nästan efter min egen inredning som ni kan se på min bild ovan. Jag gör allt för att min inredning ska passa mina kläder och tvärtom.

Ett trivsamt hem har ofta det där lilla extra när det kommer till inredningen. Ombonat och genomtänkt, djupa kulörer eller milda, harmoniska nyanser och gärna några fluffiga eller sammetslena texturer på det. Tex härliga kuddar i varma färger som ovan. Oavsett vilken stil du vill satsa på i hemmet så finns det många sätt att göra det mysigt och trivsamt. För titta på mig hur jag lyckas för endast 89 kr för det är så lite ovan posters kostar.

Mysfaktor är viktigt för att alla ska trivas

Rummet där de flesta vill maxa mysfaktorn är såklart vardagsrummet där vi gärna umgås och kopplar av. Många vill gärna också umgås i köket och för oss så spelar det ingen roll. Jag gillar köket bäst om man har soffor då jag inte gillar att sitta på stolar.

Men det är lätt hänt att man märker att intrycket inte riktigt blivit så mysigt som man önskat sig när de mörka kvällarna smyger på och man börjar tillbringa mer tid inomhus. Som tur är finns det många enkla knep att ta till för att höja mysfaktorn och göra rummet precis så trivsamt och rofyllt som man önskar.

 

Lämna ett svar

Till startsidan