Folk älskar min inredningblogg

Jag har fått mer om och mer besökare på min härliga inredningsblogg.

I dag tänkte jag dela med mig mer av hur jag tänker kring posters och inredning. Jag har många gånger delat med mig av färger och hur man möblerar för att göra en snygg inredning. Nu vill jag hjälpa er med att välja snygga posters som passar in i ert övriga hem. Hilma af Klint har otroligt vackra färger och formgivning i sin konst. Det kostar knappat några pengar för att få ett mycket lyxigt hem.

Jag klär mig nästan efter min egen inredning som ni kan se på min bild ovan. Jag gör allt för att min inredning ska passa mina kläder och tvärtom.

Vill du verkligen bli inredningsarkitekt så behöver du tänka utanför boxen. Vi alla har en box vare sig vi vill eller inte huvudsaken är att vi tänker utanför den. Själv har jag inte ens en box så jag behöver aldrig fundera på om jag tänker utanför den eller följer alla andras modell. Jag vill verkligen sticka ut och därför visar jag här i min blogg hur även du kan göra för att sticka ut. Det finns inget viktigare än att vara originell så att du blir stolt över dig själv. Det spelar då ingen roll om det handlar om inredning eller bara något så enkelt som att baka pepparkakor från färdig deg som man kan köpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *