Behöver du hjälp av en jurist

Sponsrat inlägg i samarbete med Fondia

Behöver du hjälp av en jurist

En jurist kan hjälpa ditt företag att bli mer lönsamt. Det finns en hel del olika jurister som kan hjälpa dig beroende på vad du behöver hjälp med.

Fondia är en juristbyrå med många hjälpmedel och tjänster som du kan ta hjälp av.

Runway

Ditt företag rullar på, du har många ideér, men du tycker inte att det händer så mycket mer. Du har kostnader, men du skulle vilja att det kommer in mer pengar. Då har Fondia en tjänst som heter Runway. 

Men för att få hjälp av den tjänsten får ditt företag funnits i högst 4 år. 

Du får en Runway-manager som hjälper dig från dag 1 och hjälper dig med dom behov som du behöver. Du får också åtkomst till Fondias plattform My Fondia.

Tjänster

Har ditt företag funnits mer än 4 år har Fondia fler tjänster inom olika områden.

Att ha ett företag innebär inte bara att tjäna pengar och se till att att går runt. Det finns många avtal och regler som måste följas vad det än gäller. Och att ha en jurist till varje område kan ta mycket av din tid. Legal departement as a service är en avdelning som hjälper dig när du behöver den. Ditt företag blir kartlagt och du får hjälp med vad du behöver göra tex när det gäller dina avtal, anställningar och datasäkerhet. Alla dina dokument hamnar i plattformen My Fondia och du kan alltid komma åt dom.

Om du behöver anställa personal finns det en del olika anställningar som man ska hålla reda på. Vilken sorts anställning som passar ditt företag bäst beror på vad du har för planer. Men att. Skriva ett rätt avtal kräver kanske mer än vad du kan. Fondia hjälper dig med om det är tillsvidareanställning, tidsbegränsad anställning eller en anställning med provanställning,

Vilket anställningsavtal du väljer är inte bara säkerhet för din anställda utan också för dig. En sekretess i anställningsavtalet kan vara bra om du har ett företag där din personal kommer åt information som du vill ska stanna på företaget och inte komma ut vid en tvist eller att personalen slutar av någon anledning.

Alla företag vare sig dom är stora eller små kan få hjälp. Ett samtal eller ett mail till Fondia och du kan få den hjälp du behöver. 

Fondia

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *