Är du sugen på ett bad ?

poolgiganten

 

Är du sugen på ett bad ?

Vi är inne mitt i hösten och löven faller. Men det hindrar inte dig att bygga en pool till sommaren. För vem vill inte kunna bada när man vill och i ett varmt vatten när det inte är så lätt att åka utomlands nu för tiden. Sol och värme gör att vi mår bra och ett dopp i en pool är både avsvalkande och skönt.

Poolgiganten gör kostnadsfria besök i Stockholm, Göteborg och Malmö och kan ge dig råd och tips på vad du ska tänka på, var du ska ha poolen och hjälpa dig att bygga din pool precis som du vill ha den.

Men vad kostar ett poolbygge ?

Först och främst måste du bestämma var du ska ha den och hur mycket du behöver gräva ut. Sen måste du bestämma hur stor pool du vill ha och vilket material du behöver plus tillbehör.

Poolgiganten har just nu 20 % på sina poolpaket tom 31 oktober.

Har du en mindre trädgård och väljer en pool på 3 x 6 meter kostar ett poolpaket från drygt 50.000,-. Sen finns det större poolpaket.

Alla vill ha ett härligt blått vatten i sin pool men du kan också välja andra färger och du väljer vilket som passar din trädgård och smak.

För att du ska komma ner i poolen krävs en trappa. Varför inte en gaveltrappa där man kan sitta och koppla av eller där äldre kan gå ner lättare istället för en stege.

Men du kan också välja en hörntrappa om du väljer en mindre pool.

Om du gillar att ta ett dopp på kvällen så kan du ha en led-belysning som lyser upp.

Tillbehör

Självklart kan du ha en enkel pool utan tillbehör, men vill du göra din pool till det där lite extra kan du välja till en del.

Tycker du om att motionera men tycker att det är för varmt att spinga på sommaren. Då kan du välja en jet-stream att simma emot.

Det finns också vattenfall för en härlig effekt eller roligt för barnen vid lek.

När det gäller poolövertäckning finns det lite olika produkter beroende på vad du vill ha. Det finns alltifrån en standard poolöverdrag till en exklusive lamelltäckning som monteras dolt under vattenytan.

Vill du bada längre in på säsongen kan du välja ett pooltak och spara in på uppvärmningen.

Vad du än väljer så hjälper Poolgiganten dig med råd, tips på plats, vad du ska ha beroende på hur mycket du vill lägga ner i pengar.

pool

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *