Underkläder för alla kroppar

Feminint.se

Underkläder för alla kroppar

För att vi ska må bra och för att vi ska känna oss bekväma så är underkläder viktigt.

Vi har alla olika kroppar och storlekar och ibland kan det vara svårt att hitta vad man vill ha i butiker. För att inte prata om storlekar. I butiker står det oftast S-XXL, men dom kan också sitta olika även om dom storlekarna ska vara lika mellan dom olika märkena.

På Feminint kan du hitta underkläder för kvinnor i alla storlekar och smaker. Och det finns även nattkläder, sportkläder, badkläder och mycket mer. Du kan också söka på ditt favoritmärke.

Feminint.se

Tips och råd

Vet du vad du har för storlek och behöver för kupa på din bh? Här kan du få hjälp med både hur du mäter och vilken kupa du ska ha. Det kanske inte är många som vet att när du köper en ny bh ska du alltid sätta i hyskorna i yttersta raden. Det är för att den töjer sig efter hand och då kan du fästa i hyskorna längre in.

Snygga ben

Sitter du och planerar inför jul och nyår och vill ha ett par strumpbyxor som är lite mer festliga. Då ska du gå in här och titta. Vem vill inte att andra tycker att dina ben är snygga.

feminint.se

Nu när det börjar bli kallt

Nu börjar det bli kallare och man fryser när man kliver upp ur sängen. Vad är inte skönare då än att krypa in i en varm morgonrock ?! Det finns både varma, långa, korta och tunnare.

feminint.se

När du sen har suttit och druckit en kopp kaffe i din morgonrock kanske du ska bege dig och ta dig en motionsrunda. Då är det viktigt att du har en bekväm och bra sportbh. Det ska vara skönt att vara ute och springa utan att ha på sig en bh som skaver eller som inte sitter där den ska.

feminint.se

Vill du piffa till dig dag eller känna dig extra fin inför din respektive finns det även underkläder för det. Det finns även speciella underkläder för dig som ska på eller ha bröllop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *